MENIU
Cos cumparaturi

Blog

12 Feb „UN INTERIOR NU TREBUIE SĂ FIE PREA PERFECT”
0 113
      „Casele noastre sunt cele mai intime spații ale noastre. Acestea sunt locul în care ne relaxăm, ne distram și ne conectăm cu cei mai apropiați de noi. De aceea este atât de important ca o casă să reflecte oamenii care locuiesc acolo ”, spune de..
09 Jan Spatii deschise luminoase
0 66
LUMINAȚI-VĂ CASA CU O PARDOSEALA ALBITAPardoselile din lemn in culori deschise incalzesc  starea de spirit a acestei locuințe urbane cu influențe industriale. De-a lungul casei, o combinație de alb-negru, gri și nuanțe și materiale naturale au fost f..
09 Jan O casă din piatră în Provence
0 27
La prima vedere, această casă impresionantă de piatră, arată ca o mare propietate, construita pentru relaxare la piscină și în grădină. Dar, de fapt, este o fermă de lucru, iar terenul înconjurător este plin de măslini și de câmpuri în care se cultiv..
09 Jan Spirit Scandinav
0 15
Aceasta casa este deosebit de pitorească și frumoasă, cu un acoperiș de stuf, uși și ferestre cu obloane și cu un interior care transmite  “vara” cu majuscule. Are nu mai puțin de douăsprezece uși care se îndreaptă spre toate direcțiile - teras..
09 Jan EST  VEST - Stejar natural
0 14
Proprietarul acestei case cu un singur nivel importă piese decorative tradiționale handmade din Asia și a folosit o mulțime din aceste obiecte în toată proprietatea. Pardoselele clare din stejar natural au fost folosite în toată casa, pentru a com..
09 Jan Casa de vacanță pe coasta de vest a Danemarcei
0 17
Această casuta de vară de pe coasta de vest a Danemarcei este situată la mai puțin de 100 de metri de plajă și de Marea Nordului. Dunele se întind până la orizont, imblanzind vânturile puternice venite dinspre vest și oferind panorame uluitoare î..
09 Jan Parchetul ca element principal al  decoratiilor  interioare
0 13
Această proprietate din partea de est a Berlinului a fost construită în anii 1930 pentru mici industriasi și meșteri. Astăzi, găzduiește un amestec de apartamente rezidențiale și de afaceri, în principal în domeniile marketingului, filmului și comuni..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)