MENIU
Cos cumparaturi

Flanders

21 Apr LUCRURI DE CARE SA TII CONT ATUNCI CAND ALEGI UN PARCHET DIN LEMN
0 7859
LUCRURI DE CARE SA TII CONT ATUNCI CANDALEGI UN PARCHET DIN LEMNPodeaua este unul dintre cele mai importante elemente atunci când vrei să creezi un anumit stil în casa ta. O podea din lemn de esență tare este frumoasă și plăcută la atingere. Aspectul..
12 Feb „UN INTERIOR NU TREBUIE SĂ FIE PREA PERFECT”
0 3852
      „Casele noastre sunt cele mai intime spații ale noastre. Acestea sunt locul în care ne relaxăm, ne distram și ne conectăm cu cei mai apropiați de noi. De aceea este atât de important ca o casă să reflecte oamenii care locuiesc acolo ”, spune de..
09 Jan Spatii deschise luminoase
0 3473
LUMINAȚI-VĂ CASA CU O PARDOSEALA ALBITAPardoselile din lemn in culori deschise incalzesc  starea de spirit a acestei locuințe urbane cu influențe industriale. De-a lungul casei, o combinație de alb-negru, gri și nuanțe și materiale naturale au fost f..
09 Jan O casă din piatră în Provence
0 2733
La prima vedere, această casă impresionantă de piatră, arată ca o mare propietate, construita pentru relaxare la piscină și în grădină. Dar, de fapt, este o fermă de lucru, iar terenul înconjurător este plin de măslini și de câmpuri în care se cultiv..
09 Jan Spirit Scandinav
0 2815
Aceasta casa este deosebit de pitorească și frumoasă, cu un acoperiș de stuf, uși și ferestre cu obloane și cu un interior care transmite  “vara” cu majuscule. Are nu mai puțin de douăsprezece uși care se îndreaptă spre toate direcțiile - teras..
09 Jan EST  VEST - Stejar natural
0 2609
Proprietarul acestei case cu un singur nivel importă piese decorative tradiționale handmade din Asia și a folosit o mulțime din aceste obiecte în toată proprietatea. Pardoselele clare din stejar natural au fost folosite în toată casa, pentru a com..
09 Jan Casa de vacanță pe coasta de vest a Danemarcei
0 2672
Această casuta de vară de pe coasta de vest a Danemarcei este situată la mai puțin de 100 de metri de plajă și de Marea Nordului. Dunele se întind până la orizont, imblanzind vânturile puternice venite dinspre vest și oferind panorame uluitoare î..
09 Jan Parchetul ca element principal al  decoratiilor  interioare
0 2588
Această proprietate din partea de est a Berlinului a fost construită în anii 1930 pentru mici industriasi și meșteri. Astăzi, găzduiește un amestec de apartamente rezidențiale și de afaceri, în principal în domeniile marketingului, filmului și comuni..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)