MENIU
Cos cumparaturi

De ce sa alegi Kahrs

De ce să alegi Kahrs
Iată câteva motive pentru care sa alegi un parchet din lemn de la Kährs. Lemnul este cel mai ecologic, cel mai frumos și mai versatil material disponibil pentru pardoseală. Lemnul dă căldură celui mai minimalist interior, sporind în același timp impresia de interior tradițional. Și în timp ce tendințele vin și pleacă, calitatea și stilul nu se demodeaza niciodată. De aceea, pardoseala din lemn Kährs va fi intotdeauna alegearea corecta. Kährs înseamnă calitate, design,inovație, grija pentru mediu și durabilitate.

NUMARUL 1 – O LUNGA TRADITIE
CEL MAI VECHI SI CEL MAI INOVATIV
Kährs este cel mai vechi producător de podele din lemn încă în funcțiune, cu o istorie care datează din 1857. Între timp, este, de asemenea, cel mai inovativ, cu o tradiție de a conduce dezvoltarea parchetului modern.
CEL MAI BUN SISTEM DE IMBINARE
În 1999, Kährs a fost primul producător care a introdus un sistem mecanic de îmbinare a placilor de parchet, fără adeziv - ingeniosul sistem Woodloc®. Acest sistem a revoluționat piața pardoselilor din lemn. Cu Woodloc® 5S, sistemul a fost perfecționat și mai mult.
STEJAR DIN VECINATATEA FABRICII
O parte majoră a materiei prime pe care o folosim pentru a produce pardoselile noastre din lemn crește alături de fabrica principală de producție din Suedia; o zonă bogată în stejar și unde sunt plantați mai mulți copaci decât recoltați. Aceasta oferă sansa de a controla faptul ca buștenii de stejar sunt produși într-un mod durabil

NUMARUL 2 – CEL MAI INOVATIV
THE FIRST ENGINEERED FLOOR
1941 – Kahrs inventeaza parchetul stratificat – patentul este obtinut de Gustaf Karh, nepotul fondatorului. Construcția asigura faptul că podeaua rămâne intactă, fara a face rosturi si fara a se curba, în ciuda fluctuațiilor sezoniere ale umidității.
CEL MAI BUN SISTEM DE IMBINARE
În 1999, Kährs a fost primul producător care a introdus un sistem mecanic de îmbinare a placilor de parchet, fără adeziv - ingeniosul sistem Woodloc®. Acest sistem a revoluționat piața pardoselilor din lemn. Cu Woodloc® 5S, sistemul a fost perfecționat și mai mult.
Suprafate de inalta performanta
Kährs a depus mult efort si a investit foarte mult in cercetare, in gasirea finisajelor suficient de puternice pentru a rezista uzurii zilnice, dar suficient de subțiri pentru a spori frumusețea naturală a lemnului. Toate finisajele noastre , ca vorbim de lac sau ulei, sunt în mod natural lipsite de solvent, formaldehidă și izocianat.

NUMARUL 3 –GRIJA PENTRU MEDIU
PRODUS VERDE
Construcția multistrat Kährs înseamnă că materia primă a lemnului este utilizată cât mai eficient. La uzina din Nybro nimic nu merge la deșeuri. Toate deșeurile noastre de lemn, precum scoarța, rumeusul și așchiile de lemn se duc la o companie locală de energie. Aproximativ 6.150 de case suedeze se bucură anual de căldura data de lemnul nostru
ABORDAREA ECOLOGICA
Moștenirea suedeză Kährs caracterizează tot ceea ce înseamnă compania, de la o înaltă considerație pentru calitate și design, până la grija pentru mediu. Compania a obținut o certificare ISO 14001 de management de mediu cu mai mult de un deceniu în urmă.
PRODUCTIE CURATA
Procesul de producție Kährs a fost proiectat pentru a avea un impact minim asupra mediului. De-a lungul anilor, compania a introdus o serie de inovații de fabricație și pardoseli care au permis o producție mai responsabilă, mai ecologică.