MENIU
Cos cumparaturi

Bona

Bona AB este o companie de familie, care furnizează o gama complete de produse pentru instalarea, renovarea, întreținerea și restaurarea pardoselilor din lmen. Înființată în anul 1919, Bona oferă produse pentru majoritatea suprafețelor de pardoseli premium.

Cum putem scoate în evidență frumusețea pardoselilor?” Acesta este motto-ul Bona si motivul nostru de a inova și dezvolta soluții de refinisare, reacoperire, renovare sau întreținere a pardoselilor din lemn.

În ultimii 100 de ani și sip e inca atatade aici de aici înainte, Bona și-a luat angajamentul să inoveze. Când întâlnim o problemă, oamenii talentați din echipa noastră devin curioși și creativi, încercând să găsească o soluție care să nu se abată de la angajamentul nostru față de durabilitate și care să rămână aliniată cu promisiunea noastră de a livra cele mai bune produse, soluții și sisteme din industrie.

Chit pentru plinta Bona GapMaster
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Gap Master este un mastic acrilic, fara silicon, destinat acoperirii rosturilor dintre parchet si plinta sau tocul usilor. Deasemeni se poate folosi pentru repararea stricaciunilor survenite pe suprafata de parchet sau a crapaturilor din lamele de parchet. Masticul este disponibil in 15 cul..
40,00 RON
Solutie concentrata pentru curatat parchet  uleiat Bona Soap 1l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Soap este un detergent pe baza de ulei,special creat pentru curatarea regulata si mentenanta pardoselilor uleiate. Bona Soap reimbogateste fibra lemnului si lasa un film subtire care poate sa fie bafuit pentru mai mult luciu. • Special pentru parchet uleiat • Curata si conditioneaza • Econom..
73,00 RON
Detergent Rezerva parchet uleiat 2.5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Detergentul Bona pentru parchet uleiat este o solutie usor de utuilizat, sigura si eficienta pentru curatarea cotidiana a parchetului tratat cu ulei. Curata si improspateaza suprafata concomitent pentru o protectie ridicata. • Necrutator cu murdaria, gentil cu suprafata parchetului • Eficient si..
100,00 RON
 Detergent Rezerva parchet lacuit 4l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Detergent pentru Parchet este special conceput pentru curatarea eficienta a pardoselilor din lemn lacuite sau tratate cu Hardwax oil. Se utilizeaza cu usurinta, este sigur pentru utilizator si nu lasa urme reziduale. • Necrutator cu murdaria, delicat cu suprafata • Eficient si usor de utili..
130,00 RON
Solutie concentrata de curatat parchet Bona Cleaner 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Cleaner este un agent de curățare foarte concentrat, ușor alcalin pentru curățarea parchetului lăcuit, podele din lemn și plută, pardoseli laminate, PVC, Design, Vinilice și piatră. Bona Cleaner se folosește pentru curățarea zilnică a pardoselilor. Deasemeni este posibilă eliminarea contaminări..
190,00 RON
 Ulei Colorat Craft 1l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Craft Oil este amestec deosebit de uleiuri vegetale, modificate ce asigura o impregnare superioara si o mai mare durabilitate pardoselilor din lemn. Are miros redus, se aplica cu mare usurinta iar efectul de ingalbenire a lemnului este foarte redus. Formula sa este adaptata cerintelor de me..
200,00 RON
Bona Spray Mop
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Spray Mop va permita sa curatati si sa intretineti parchetul dumneavoastra dintr-o miscare. Ergonomic si simplu de utilizat, Spray Mop se asambleaza rapid iar detergentul este gata de utilizare in cartusul reincarcabil. Uitati de galeti ce trebuie umplute cu apa in care sa turnati detergent..
230,00 RON
Adeziv poliuretanic Bicomponent Bona R778 10kg
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona R778 este un adeziv bicomponent poliuretanic, destinat lipirii parchetului, conform normei EN 14293 (hard). Nu conţine apă şi nici solvenţi organici. Adezivul se întăreşte prin reacţie chimică fără contractare. R778 este alegerea potrivită pentru esenţe de lemn sensibile la umezeală şi pent..
295,00 RON 346,00 RON
Chit pentru rosturi Bona Mix&Fill 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Mix & Fill este un chit de rosturi pe baza de apa ce se mixeaza impreuna cu rumegusul rezultat in urma slefuirii, rezultand o pasta consistenta si de culoare potrivita tipului de lemn. Mix & Fill se utilizeaza pentru astuparea rosturilor de pana la 2mm latime si a altor defecte ale ..
350,00 RON
Ulei pentru exterior Decking Oil 2.5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Decking Oil este un amestec concentrat de uleiuri vegetale, modificate pentru asigurarea unei impregnari superioare si o protejare de lunga durata a pardoselilor exterioare deck sau a altor elemente din lemn. Impregneaza fibra lemnului protejand impotriva absorbtiei de umezeala si reduce ri..
350,00 RON
Grund Bona Amber 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Amber este un grund pe baza de apa ce confera parchetului o colorare bogata, chihlimbar, similara celei produse de lacurile pe solvent dara fara riscurile acestora. Are excelente proprietati de slefuire si se preteaza foarte bine pe pardoseli cu incalzire sau pe parchet in stort si dusumele..
430,00 RON
Chit pentru rosturi Bona Mix&Fill Plus 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Mix & Fill Plus este un chit, pe baza de apa, cu continut foarte ridicat de corp solid, destinat umplerii rapide si eficiente a rosturilor dintre lamele de parchet si a altor defecte. Produsul se mixeaza cu rumegus rezultat in urma slefuirii pardoselei ce urmeaza a fi tratata, conferind..
450,00 RON
Rasina epoxidica Bona R410 5kg
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona R410 este o rășină epoxidică bi-componentă folosită pentru amorsarea și consolidarea șapelor cu rezistența mai redusăș deasemeni funcționează și ca barieră împotriva umidității reziduale din șapele umede cu o concentratie de până la 5% CM. • Aderență excelentă pe majoritatea substraturilor ..
450,00 RON 500,00 RON
Ceara Bona Hardwaxoil 2.5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Hard Wax Oil este un ulei natural modifcat pentru o protejare superioara a pardoselilor din lemn. Confera o colorare calda specifica uleiului si formeaza o suprafata rezistenta la uzura si patare care se poate repara local si se intretine cu usurinta. Formula chimica deosebita NU contine co..
500,00 RON
Grund Bona Natural 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Natural are rolul de a conferi cu adevarat un aspect natural de lemn nefinisat. Pentu un aspect cu adevarat natural, acoperiti apoi cu Bona Traffic Natural si obtioneti , in acelasi timp, si o excelenta si durabila suprafata. Se usuca repede si se slefuieste cu usurinta. • Pastreaza as..
500,00 RON
Grund Bona Prime Classic 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Classic este un grund pe baza de apa ce confera o colorare deschisa lemnului si produce o suprafata solida. Este flexibil si reduce astfel riscul formarii efectului de “lipire marginala” . Propritatile sale “iarta” micile erori de aplicare. Se preteaza, practic pe toate esentele de lemn. Nu..
500,00 RON
Grund Bona Prime Intense 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Intense este un grund pe baza de apa ce confera o colorare mediu-bogata lemnului. Are excelente proprietati de slefuire si se preteaza foarte bine pe pardoseli cu incalzire sau pe parchet in stort si dusumele. Este adecvat pentru toate esentele de lemn si in special pe cele tropicale. • Col..
500,00 RON
Grund Bona White 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona White este un grund utilizat pentru a crea un efect de “pre-spalare albita” parchetului – ideal pentru crearea unui design tipic Scandinav. Intensitatea albirii depinde de numarul straturi aplicate. Bona White reduce nuanta de galbui. Se aplica cu rola si este practic compatibil cu toate sp..
500,00 RON
Lac Bona Novia 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Novia este un lac monocomponent, pe baza de apa, care confera protectie superioara parchetului supus uzurii domestice. Proprietatile sale “iarta” micile erori de aplicare si se poate utiliza cu si fara un grund in prealabil. Confera o colorare calda lemnului si nu are efect de ingalbenire. ..
500,00 RON
Adeziv silanic monocomponent Bona R848T 15kg
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona R848T este versiunea cu vascozitate mai ridicata a lui Bona R848. Este un adeziv elastic pe baza de silan, conform normei EN 14293(soft)/ISO17178 caracterizat de o fermitate mai mare a crestei de adeziv aplicat precum si o fixare initiala mai ridicata.Adezivul se poate folosi la instalarea ..
566,00 RON 673,00 RON
Lac Bona Mega One 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Partenerul tău pentru tratarea pardoselilor din lemn. Uscare foarte rapidă, șlefuire cu ușurință și consistență excelentă. Bona Mega ONE se concentrează asupra simplificării zilei de lucru pentru meșterul parchetar astfel lucrarea să fie executată mai repede, mai ușor și în deplină siguranță. Pr..
600,00 RON
Amorsa poliuretanica Bona R540 6kg
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Descriere Produs Bona R540 este o amorsa din poliuretan reactiv, mono-componentă, utilizat pe suporturi absorbante și neabsorbante înainte de utilizarea adezivilor de parchet Bona, Bona R770, Bona R777, Bona R778,Bona R848, Bona R848T, Bona R850, Bona R850T, Bona R860,Bona R870T, Bona Titan. De ..
620,00 RON 688,00 RON
Lac Bona Mega 5l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Mega este un lac poliuretanic 100%, monocomponent, pe baza de apa destinat finisarii parchetului din birouri, mici spatii comerciale, camere de hotel si reprezinta o alegere premium pentru locuinta. Are o formula inovatoare care reactioneaza cu oxigenul din aer si se comporta precum un lac ..
650,00 RON
Lac Bona Traffic 4.95l
Transport Gratuit
Producător: Bona AB
Bona Traffic este un lac bicomponent, 100% poliuretanic si pe baza de apa. Un clasic din 1998 cu o super durabilitate pentru orice suprafata unde este necesara protectie la uzura foarte ridicata. Se intretine cu usurinta si nu ingalbeneste lemnul. Se preteaza pe lemnul crud si pe cel prefinisat...
700,00 RON
Afişare 1 - 24 din 28 (2 pagini)
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.