MENIU
Cos cumparaturi

Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee

Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee
Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee
Transport Gratuit
Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee
Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee
Parchet Triplustratificat Stejar Bisbee
241,00 RON
 MP
  • Colectie: Tres Collection
  • Transport inclus oriunde in tara
  • Fisa tehnica (eng): Descarca

Distribuie produs

Tres collection-  O gamă introductivă de pardoseli cu 3 lamele, realizate cu aceeasi calitate Kährs.Producator: Kahrs Suedia

Grosimea parchetului: 13 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Lively

Finisaj: lac satinat tratat UV

Dimensiuni: 13 x 200 x 2423 mm

Stratul nobil: 2,6 mm stejar

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,2 – 5,9

Sistem de imbinare:  Woodloc® 5S.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

Produse asemanatoare

Producător: Karelia
Colecția Earth - suprafața moale, strălucitoare a solului umed a inspirat colecția Earth, inclusiv pardoseli din specii de lemn bogat colorate, cum ar fi nucul și merbau. Ele contribuie la crearea unui sentiment luxos și somptuos în casa ta, complimentând un interior clasic și tradițional - sau ..
598,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn...
566,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Da Capo include podele care variază de la cele luminoase pana la modele foarte inchise, unite prin aspectul lor foarte rustic. Acest aspect a fost obținut printr-o cantitate mare de lucrări manuale pe fiecare scândură.  Nodurile și fisurile natural  adaugă calitate suprafeței, ..
570,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Classic Nouveau - o colecție de pardoseli perfecționate prin periaj și colorare dar si prin  crearea unui aspect distinctiv cu ajutorul unui bizot pe toate cele 4 laturi. Podele care sunt pe atat de frumoase pe cat de ușor de îngrijit. Colecția include o varietate de stiluri ..
540,00 RON
Producător: Karelia
Colecția Spice - adauga căldură și suflet casei tale cu o pardoseala din colecția Spice. Cu diverse tratamente ale suprafetei placilor de parchet, am reușit să scoatem nuanțe și tonuri extraordinare din podeaua de stejar. Indiferent pe care dintre ele alegi, toate îți vor condimenta viața.Produc..
441,00 RON
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.