MENIU
Cos cumparaturi

Parchet Triplustratificat Frasin Vaila

Parchet Triplustratificat Frasin Vaila
Transport Gratuit
Parchet Triplustratificat Frasin Vaila
232,00 RON
 MP
  • Colectie: Tres Collection
  • Transport inclus oriunde in tara
  • Fisa tehnica (eng): Descarca

Distribuie produs

Tres collection-  O gamă introductivă de pardoseli cu 3 lamele, realizate cu aceeasi calitate Kährs.Producator: Kahrs Suedia

Grosimea parchetului: 13 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Variation

Finisaj: lac mat tratat UV

Dimensiuni: 13 x 200 x 2423 mm

Stratul nobil: 2,6 mm frasin

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,2 – 5,9

Sistem de imbinare:  Woodloc® 5S.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

Produse asemanatoare

Producător: Kahrs
Colectia Artizan - pardoseli artistice de ultimă oră, bazate pe caracterul unic al stejarului, în combinație cu măiestria extrema. Podelele au un aspect contemporan, combinat cu farmecul vremurilor trecute. Gama de culori se întinde de la alb mai pal până aproape negru.Producator: Kahrs SuediaG..
417,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Capital - plăcile lungi cu aspect foarte uniform definesc această colecție de podele din stejar. Colecția Capital este formată din trei culori, disponibile într-un finisaj de ulei sau lac mat. Doar stejarul nostru cel mai fin este selectat pentru această gamă exclusivă de produse.Produ..
535,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs Suedia Grosimea parchetulu..
558,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn..
566,00 RON
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.