MENIU
Cos cumparaturi

Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale

Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale
Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale
Transport Gratuit
Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale
Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale
Parchet Triplustratificat Frasin Ceriale
236,00 RON
 MP
  • Colectie: Tres Collection
  • Transport inclus oriunde in tara
  • Fisa tehnica (eng): Descarca

Distribuie produs

Tres collection-  O gamă introductivă de pardoseli cu 3 lamele, realizate cu aceeasi calitate Kährs.Producator: Kahrs Suedia

Grosimea parchetului: 13 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Variation

Finisaj: lac mat tratat UV

Dimensiuni: 13 x 200 x 2423 mm

Stratul nobil: 2,6 mm frasin

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,8 – 6,2

Sistem de imbinare:  Woodloc® 5S.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

Produse asemanatoare

Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: 15 mm..
558,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Karelia
Producator: Karelia Upofloor FinlandaGrosimea parchetului: 15 mmTipul lamelei: 1 StripSelectia lemnului: CountryFinisaj: lac alb mat UVTratament: bizot 2 laturi, periat aspruDimensiuni: 15 x 187 x 2266 mmStratul nobil: 3,5mm stejarStratul suport: pin nordicDuritate Brinell: 2,9 – 3,7Sist..
368,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn...
566,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Da Capo include podele care variază de la cele luminoase pana la modele foarte inchise, unite prin aspectul lor foarte rustic. Acest aspect a fost obținut printr-o cantitate mare de lucrări manuale pe fiecare scândură.  Nodurile și fisurile natural  adaugă calitate suprafeței, ..
570,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: ..
558,00 RON
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.