MENIU
Cos cumparaturi

Parchet Organic Smoky

Parchet Organic Smoky
Parchet Organic Smoky
Transport Gratuit
Parchet Organic Smoky
Parchet Organic Smoky
Parchet Organic Smoky
Parchet din lemn provenit din păduri exploatate responsabil din surse sustenabile. Citeste mai mult...
280,00 RON

Colecția Aware este produsă din materiale naturale,  bio, constând din fibre naturale și reciclate din industria textilă, lemn reciclat și plută, ceea ce a permis o certificare de către Nordic Swan Ecolabel - una dintre cele mai stricte agrementari de mediu de pe piață. Nu conține plastic sau alte materiale dăunătoare și este 100% PVC FREE, pentru o calitate mai bună a aerului din interior.

 

Conceput pentru a rezista la uzura zilnică atât pentru utilizare casnica, cât și comercială, Kährs Aware este o podea durabilă pentru cei care caută confort fără a compromite durabilitatea, designul sau senzația autentică a lemnului.

 

Kahrs Aware – o pardoseala cu o constructie unica!

1. Stratul de uzura

Acest strat inovator oferă o rezistență excelentă la zgârieturi și etanșează suprafața împotriva petelor, substanțelor chimice și murdăriei, Clasa trafic 33. Stratul de uzură are o suprafață ultra-mată, structurata, pentru un aspect realist.

2. Aspectul natural

Pentru a oferi un design cât mai natural posibil, modelul este imprimat direct pe placa, inclusiv nodurile și perierea.  Pentru fiecare model există 15 plăci cu design unic pentru a asigura o senzație naturală și o repetabilitate scăzută a modelului.

 3. Stratul de confort

Aceasta are proprietăți elastice care fac mersul sa fie foarte confortabil si asigura o senzație caldă, asemănătoare lemnului. Reduce semnificativ zgomotul pașilor si  din încăperi și contribuie la proprietățile acustice excelente ale podelei.

Elasticitatea stratului de confort provine dintr-un material bio, constând din fibre naturale și reciclate din industria textilă, care au fost comprimate sub presiune ridicată într-un strat dur și subțire. Pe acest strat subțire este apoi imprimat stratul decorativ, pentru a oferi un design și o senzație de lemn cât mai autentice.

4. Stratul HDF

Un HDF de înaltă calitate, fabricat parțial din lemn reciclat, oferă podelei stabilitate și rezistență. De asemenea, face ca podeaua să aiba o stabiitate foarte mare, astfel încât să Aware poate fi montat in depina siguranta în jurul șemineelor, lângă ferestre mari și peste  încălzirea prin pardoseală.

5. Suport din pluta

Suportul din plută elimină nevoia de a folosi folia de extrudat și îi conferă Aware proprietăți bune de reducere a sunetului, deoarece atenuează vibrațiile și mărește, de asemenea, confortul la mers.

 

Producator: Kahrs Suedia

Grosimea parchetului: 9 mm

Tipul lamelei: 1 Strip

Finisaj: design lemn

Dimensiuni: 9 x 200 x 1815 mm

Impachetare: 2.17 mp/pachet

Conductivitate termica:  0.118W(m*K)

Sistem de imbinare:  Dublu Click

Montaj  flotant

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

GARANTIE – 30 ANI!

Linkuri Utile: Parchet Organic Smoky

Produse asemanatoare