MENIU
Cos cumparaturi

Scafa Led Orac Decor C390 Steps

Scafa Led Orac Decor C390 Steps
Scafa Led Orac Decor C390 Steps
Transport Gratuit
Scafa Led Orac Decor C390 Steps
Scafa Led Orac Decor C390 Steps
Scafa Led Orac Decor C390 Steps
200,00 RON
  • SKU:   Transport GRATUIT oriunde in tara *
  • UPC:   2 ani garantie completa !
  • :   Livrare rapida din stoc **
  • JAN:   Rezistent la zgarieturi si pete
  • ISBN:   Design modern sau clasic !
  • MPN:   Proiect mare? Obtine o oferta mai buna!

C390 Steps  – acest profil curat și modern din gama Steps poate fi folosit și pentru  iluminarea ascunsa cu LED-uri. Colțurile înclinate deasupra și dedesubt oferă linii de umbră suplimentare mult mai subtile. Proiectat de Orio Tonini.

ILUMINARE INDIRECTĂ PENTRU AMBIANȚĂ SUPERBĂ

Vremurile se schimbă, stilurile se schimbă și gusturile se schimbă. Iluminatul este exemplul perfect al acestui lucru, iar iluminatul indirect cu atât mai mult. În timp ce initial iluminatul era doar funcțional, iluminatul de astăzi este folosit pentru a crea o ambianță specifică, devenind un element esential pentru orice designer. Integrarea eficientă a iluminatului indirect în spațiile de locuit și de lucru poate crea un efect WOW, transformand spațiile de locuit și de lucru într-un loc cu adevarat authentic.

Designerul Orio Tonini reuseste sa dea profilelor o interpretare arhitecturala ce se incadreaza perfect in orice spatiu, iar Pierre Daems se remarca prin utilizarea proportionala a linilor drepte.

 La fel ca toate celelalte produse Orac Decor®, acestea pot fi vopsite împreună cu pereții și tavanele.

Iluminarea indirectă este excelentă ca “mood lighting” și creează un interior mai spațios. Indiferent dacă este liniar sau difuz, orientat in sus sau downlight, un lucru este sigur: da un plus arhitecturii interiorului. În plus, iluminatul compact LED asigură o soluție durabilă și eficientă din punct de vedere energetic.În cazul iluminării indirecte, sursa de lumină nu este vizibilă. Aceasta înseamnă că nu veți fi orbiți niciodată de sursa de lumină.

Posibilitățile sunt nelimitate - imaginația ta poate fi la fel!

 

Dimensiuni: 200 x 10 x 6 cm

Material: Poliuretan rigid Purotouch®

Rezistent la umezeala

Se poate vopsi cu orice produs

Rezistent la socuri si lovituri

Produs in Belgia

Produse asemanatoare