MENIU
Cos cumparaturi

SPC Tobiano 5mm

SPC Tobiano 5mm
SPC Tobiano 5mm
Transport Gratuit
SPC Tobiano 5mm
SPC Tobiano 5mm
SPC Tobiano 5mm
Parchet din lemn provenit din păduri exploatate responsabil din surse sustenabile. Citeste mai mult...
147,00 RON

Colecția Kährs Luxury Tiles Click este concepută pentru case și spații publice care necesită o pardoseală stabilă din vinil cu o suprafață la fel de frumoasă pe cât de durabilă. Aceste pardoseli din vinil fără adeziv sunt ușor de montat datorită sistemului nostru inteligent de click.

 

DURABILITATE  ȘI STABILITATE ÎN CINCI STRATURI

Pardoselile SPC  sunt construite din cinci straturi, oferind atât funcționalitate, cât și aspect excelent. Sunt dotate cu un strat de amortizare a sunetului sub un miez de vinil dur, iar datorită protecției robuste ulterioare și a suprafeței tratate cu ceramică, pardoselile noastre din vinil sunt extrem de rezistente la uzură, necesită îngrijire minimă și rezistă la murdărie, zgârieturi și apă. Când este timpul să vă curățați podeaua de vinil, pur și simplu folosiți o cârpă umedă și produse obișnuite de curățare.

 

UȘOR DE INSTALAT

Sistemul nostru inovator de instalare Uniclic® oferă o stabilitate suplimentară și o instalare atât de ușoară încât o puteți face singur, complet fără utilizarea adezivului. Puteți chiar așeza o pardoseală din vinil Luxury Tiles Click direct deasupra unei pardoseli existente sau pe încălzirea prin pardoseală. Toate modelele din colecție au fundal IXPE care reduce sunetul, controlând efectiv zgomotul.

 

Producator: Kahrs Suedia

Grosime: 5 mm

Design: lemn

Dimensiuni: 228 x 1220 x 5 mm

Clasa de trafic: 33

Impachetare: 2.5 mp/pachet

Stratul de uzura: 0,55 mm

Sistem de imbinareUniclic®.

Montaj: flotant prin sistemul click 

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

Rezistent la apa 100%

Stabilitate inalta datorita compozitiei inovatoare cu praf ceramic.

Linkuri Utile: SPC Tobiano 5mm

Produse asemanatoare