MENIU
Cos cumparaturi

Profile Perdea - Draperie

Profile Perdea - Draperie
Profil Decorativ Orac Decor C394 Steps Profil Decorativ Orac Decor C394 Steps
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C394 Steps- acest profil curat și modern din gama Steps se potrivește, de asemenea, ca profil pentru perdea si draperie. Proiectat de Orio Tonini.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac Decor® sunt proiectate cu cele mai noi tehnologii ..
169,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C390 Steps Profil Decorativ Orac Decor C390 Steps
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C390 Steps- acest profil curat și modern din gama Steps este potrivit și ca profil pentru perdea si draperie. ascunde frumos sinele de perdea pentru un finisaj îngrijit. Proiectat de Orio Tonini.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac De..
200,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C395 Steps Profil Decorativ Orac Decor C395 Steps
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C395 Steps - un profil curat și modern din gama Steps. Aici fixăm cea mai mare secțiune de tavan, făcând spațiul să pară mai larg. Colțurile înclinate deasupra și dedesubt oferă linii de umbră subtile suplimentare.  Proiectat de Orio Tonin. Profile pentru perdea si draperie - soluție practic..
242,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C391 Steps Profil Decorativ Orac Decor C391 Steps
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C391 Steps- acest profil curat și modern din gama Steps este potrivit și ca profil pentru perdea si draperie. ascunde frumos sinele de perdea pentru un finisaj îngrijit. Proiectat de Orio Tonini.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac De..
289,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C341 Heritage M Profil Decorativ Orac Decor C341 Heritage M
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C341 Heritage M - această cornișa clasica are un punct de lipire suplimentar, astfel încât să poată fi folosită și ca profl pentru perdea si draperie.  Ascunde perfect sinele pentru  perdea pentru un finisaj îngrijit.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegan..
303,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C396 Steps Profil Decorativ Orac Decor C396 Steps
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C396 Steps- acest profil curat și modern din gama Steps este potrivit și ca profil pentru perdea si draperie. ascunde frumos sinele de perdea pentru un finisaj îngrijit. Proiectat de Orio Tonini.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac De..
303,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C991 Profil Decorativ Orac Decor C991
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C911 - o cornișa contemporana cu aplicații multiple. Suportul suplimentar de instalare permite acestui profil să ascundă perfect sinele pentru perdele. Proiectat de Ulf Moritz.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac Decor® sunt proiectat..
357,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C342 Heritage L Profil Decorativ Orac Decor C342 Heritage L
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C342 Heritage L - această cornișa clasica are un punct de lipire suplimentar, astfel încât să poată fi folosită și ca profl pentru perdea si draperie.  Ascunde perfect sinele pentru  perdea pentru un finisaj îngrijit. Observație privind instalarea: Este necesar să înșurubați acest pro..
447,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C340 Noblese
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C340 Noblese - Designul acestui model Cotswold permite montarea cornisei în două moduri. Fixand cea mai mare secțiune pe perete, face ca  spațiul să pară mai mare.Profile pentru perdea si draperie - soluție practică, finisaj elegant!Profilele pentru perdele Orac Decor® sunt proiectate cu cel..
471,00 RON
Profil Decorativ Orac Decor C343 Heritage XL
Transport Gratuit
Producător: Orac Decor
C343 Heritage XL - această cornișa clasica are un punct de lipire suplimentar, astfel încât să poată fi folosită și ca profl pentru perdea si draperie.  Ascunde perfect sinele pentru  perdea pentru un finisaj îngrijit. Observație privind instalarea: Este necesar să înșurubați acest pr..
638,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)