MENIU
Cos cumparaturi

Parchet triplustratificat Stejar Soft Grey

Parchet  triplustratificat Stejar Soft Grey
Transport Gratuit
Parchet triplustratificat Stejar Soft Grey
176,00 RON
 MP
  • Colectie: Midnight
  • Transport inclus oriunde in tara

Distribuie produs

Colecția Midnight - o podea întunecată face o impresie puternică într-un interior. Și indiferent de stilul tău - fie tradițional sau modern - impresia va fi elegantă. Te va ajuta, de asemenea, să creezi contraste la tine acasă. Asociati o podea întunecată din colecția noastră Midnight, cu alb și lemn pentru a crea o atmosfera chic.


Producator: Karelia Upofloor Finlanda

Grosimea parchetului: 14 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Natur

Finisaj: parchetul este baituit si finisat cu 5 straturi de lac mat UV

Dimensiuni: 14 x 188 x 2266 mm

Stratul nobil: 3,5mm stejar

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,9 – 3,7

Sistem de imbinare:  ProfiLoc 5G.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Impachetare: 3,41 mp/pachet;  26kg

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

 


Baituirea ofera lemnului culori noi si autentice. Aceasta nu mascheaza personalitatea lemnului, oferindu-i o stralucire unica.
Baituirea adauga condimentatie decoratiunilor interioare prin intermediul culorilor sale unice. Colectia Karelia Spice ofera Stejar Black Pepper sau galben-maroniu Stejar Curry, maro pal, Stejar Cinnamon, gri pal Stejar Rock Salt sau gri închis Stejar oregano. Alte familii de produse includ Stejar Vanilla Mat, tratat cu lac alb mat si Frasin Vanilla Mat.
Suprafetele sunt la fel de mate ca si cele tratate cu ulei alb din gama Arctic, doar ca tratamentul cu lac creste rezistenta la uzura.

Prin finisarea cu lac multistrat parchetul Karelia capata un strat protector de mare performanta, acesta îi ofera rezistenta pe termen lung la uzura si ii conserva aspectul initial.
Placile de parchet sunt finisate în fabrica, cu cinci straturi de poliuretan acrilic tratat UV, ce ofera durabilitate parchetului. Toate cele cinci învelisuri au proprietati diferite, completându-se între ele si oferind rezistenta la regim de trafic intens. Lacul utilizat de Karelia este foarte elastic, flexându-se la miscarile naturale ale lemnului, aceasta proprietate ofera durabilitate lacului.Finisarea UV este complet sigura, atât în timpul procesului de productie cât si a utilizarii parchetului, aceasta nu contine solventi sau formaldehide si nu emana substante periculoare pentru sanatate.

Procesul de fabricatie este astfel optimizat încât sa reduca impactul asupra mediului înconjurator si sa pastreze aspectul natural al lemnului.
La utilizarea placilor de parchet gata finisate, acesta este gata de folosire imediat dupa montaj. Parchetul lacuit este igienic si usor de curatat.

Linkuri Utile: Parchet STEJAR AFUMAT

Produse asemanatoare

Producător: Kahrs
Producator: Kahrs Suedia Grosimea parchetului: 15 mm Tipul lamelei: 1 Strip Selectia lemnului: Select Finisaj: parchetul este finisat cu lac foarte lucios Dimensiuni: 2100 mm x 187 mm x 15 mm  Stratul nobil: 3,5mm  Stratul suport: pin nordic Duritate Brine..
547,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Capital - plăcile lungi cu aspect foarte uniform definesc această colecție de podele din stejar. Colecția Capital este formată din trei culori, disponibile într-un finisaj de ulei sau lac mat. Doar stejarul nostru cel mai fin este selectat pentru această gamă exclusivă de produse.Produc..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Artizan - pardoseli artistice de ultimă oră, bazate pe caracterul unic al stejarului, în combinație cu măiestria extrema. Podelele au un aspect contemporan, combinat cu farmecul vremurilor trecute. Gama de culori se întinde de la alb mai pal până aproape negru.Producator: Kahrs SuediaG..
357,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON