MENIU
Cos cumparaturi

Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130

Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130
Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130
Transport Gratuit
Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130
Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130
Panou Decorativ Chevron 3D Orac Decor W130
485,00 RON
  • Colectie: 3D Wall Coverings
  • Transport inclus oriunde in tara

Distribuie produs

W130 Chevron este un model clasic de pardoseală pe care îl extindem acum la pereți pentru o senzație instantanee de lux. Marginile laterale finisate și designul inteligent permit instalarea rapidă și ușoară. Acoperiți un perete întreg sau accentuați o parte a camerei (de ex. Coș de fum, tăblie ...). De asemenea, are proprietăți termice și acustice positive.

dovedite.De la anonim la memorabil

Orac Decor® completeaza gama sa cu noile panouri 3D cu suprafețe înclinate, ondulate sau drepte, proiectate de Orio Tonini. Aceste noi modele estetice oferă posibilități infinite pentru a vă acoperi pereții cu personalitate. Combinați placarea peretilor cu profilele pentru iluminare indirecta, iar rezultatele sunt spectaculoase.  Lumina pune in evidenta placile și invers. Această combinație creează atmosferă în cel mai rafinat și interesant mod arhitectural. Și aici posibilitățile sunt nelimitate!

Design intelligent – placile 3D sunt proiectate în așa fel încât să fie ușor de instalat și să necesite cât mai puține finisaje suplimentare.

Partile laterale finisate – le-am finisat deja cu mare grija, ceea ce înseamnă că, în practică, puteți monta un profil pe perete și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la un finisaj frumos. De asemenea, vă permite să instalați două profile unul langa celalalt, fără a fi nevoie de adeziv suplimentar sau chit între ele: timp economist și un aspect îngrijit instantaneu!

Placile Orac Decor® 3D au efecte acustice și termice pozitive. Absorb până la 25% din sunetul conversatiei și au de asemenea, proprietăți termice care sunt comparabile cu cele ale plăcilor de izolare standard de aceeași grosime.

 

Dimensiuni: 200 x 40 x 2 cm

Material: Poliuretan rigid

Rezistent la umezeala

Se poate vopsi cu orice produs

Rezistent la socuri si lovituri

Produs in Belgia

Produse asemanatoare

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.