MENIU
Cos cumparaturi

Cornisa Orac Decor C301

Cornisa Orac Decor C301
Cornisa Orac Decor C301
Cornisa Orac Decor C301
Transport Gratuit
Cornisa Orac Decor C301
Cornisa Orac Decor C301
Cornisa Orac Decor C301

O cornișă bine aleasa oferta acel “final touch” oricarei incaperi. Formează o tranziție vizuală între perete si tavan, adaugănd dinamism interiorului dumneavoastră. Multitudinea de stiluri și finisaje este, de asemenea, de neegalat: de la elegant la modern până la clasic sau baroc. De ce sunt cornisele Orac Decor® cea mai bună alegere?

·         Ușor de instalat

Cornișele Orac Decor®, fabricate din materiale ușoare, rezistente și durabile, sunt extrem de ușor de instalat. Canelurile integrate garantează o aplicare rapidă a adezivului și va se oferă o garanție a instalarii durabile atunci când utilizați adezivii nostri DecoFix Pro si Ecofix Extra.

·         Ideal pentru renovări

Cornișele Orac Decor® sunt perfecte pentru lucrări de renovare. La urma urmei, vor acoperi eventualele imperfecțiuni ale peretelui  sau tavanului în cel mai scurt timp. Profilele noastre ORAC Flex sunt excelente pentru oricine lucrează cu pereți curbați sau coloane.

·         Vopsibil imediat

Cornișele Orac Decor® se pot vopsi imediat, cu orice produs, fie ca e vopsea lavabila sau acrilica, deoarece sunt furnizate cu un strat de grund alb. Aceasta înseamnă că le puteți vopsi în culoarea dorită, astfel încât să se potrivească perfect interiorului.

Dimensiuni: 200 x 17 x 14.4 cm

Material: Purotouch®

Rezistent la umezeala

Se poate vopsi cu orice produs

Rezistent la socuri si lovituri

Produs in Belgia

Produse asemanatoare

Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.