MENIU
Cos cumparaturi

Parchet triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed

Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Transport Gratuit
Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Parchet  triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
Parchet triplustratificat Stejar Ebony Stonewashed
182,00 RON
 MP
  • Colectie: Spice
  • Transport inclus oriunde in tara

Distribuie produs

Colecția Spice - adauga căldură și suflet casei tale cu o pardoseala din colecția Spice. Cu diverse tratamente ale suprafetei placilor de parchet, am reușit să scoatem nuanțe și tonuri extraordinare din podeaua de stejar. Indiferent pe care dintre ele alegi, toate îți vor condimenta viața.


Producator: Karelia Upofloor Finlanda

Grosimea parchetului: 14 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Natur

Finisaj: parchetul esteperiat si finisat cu ulei colorat tratat UV

Dimensiuni: 14 x 188 x 2266 mm

Stratul nobil: 3,5mm stejar

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,9 – 3,7

Sistem de imbinare:  ProfiLoc 5G.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Impachetare: 3,41 mp/pachet;  26kg

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

 


Tratamentul stonewashed aplicat suprafetei lemnului este o combinatie între periere si tratament cu ulei. Perierea este realizata cu o perie de otel care scoate în evidenta modelul nervurilor lemnului, oferind parchetului aspectul unui material patinat. Pentru a scoate si mai mult în evidenta nervurile lemnului, este aplicat un tratament cu ulei alb ce ofera parchetului unicitate.

Colectia Karelia Stonewashed reprezinta ultimele trend-uri în decoratiunile interioare. Suprafata placilor, periata si apoi tratata cu ulei colorat accentueaza nuantele fibrelor naturale ale lemnului oferind noi solutii decoratorilor.

Rezultatul este o înfatisare stilata, de culoare închisa a finisajului Ebony sau una armonioasa în culori deschise a finisajului Ivory. Stejar Claj este un gri racoros în timp ce Stejarul Charcoal înfatiseaza un gri puternic. Speciile utilizate sunt stejarul si wenge

Produse asemanatoare

Producător: Karelia
Colecția Earth - suprafața moale, strălucitoare a solului umed a inspirat colecția Earth, inclusiv pardoseli din specii de lemn bogat colorate, cum ar fi nucul și merbau. Ele contribuie la crearea unui sentiment luxos și somptuos în casa ta, complimentând un interior clasic și tradițional - sau ..
500,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn...
437,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Da Capo include podele care variază de la cele luminoase pana la modele foarte inchise, unite prin aspectul lor foarte rustic. Acest aspect a fost obținut printr-o cantitate mare de lucrări manuale pe fiecare scândură.  Nodurile și fisurile natural  adaugă calitate suprafeței, ..
401,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Classic Nouveau - o colecție de pardoseli perfecționate prin periaj și colorare dar si prin  crearea unui aspect distinctiv cu ajutorul unui bizot pe toate cele 4 laturi. Podele care sunt pe atat de frumoase pe cat de ușor de îngrijit. Colecția include o varietate de stiluri ..
437,00 RON
Producător: Karelia
Colecția Spice - adauga căldură și suflet casei tale cu o pardoseala din colecția Spice. Cu diverse tratamente ale suprafetei placilor de parchet, am reușit să scoatem nuanțe și tonuri extraordinare din podeaua de stejar. Indiferent pe care dintre ele alegi, toate îți vor condimenta viața.Produc..
409,00 RON