MENIU
Cos cumparaturi

Parchet triplustratificat Stejar Tundra White Matt 3S

Parchet triplustratificat Stejar Tundra White Matt 3S
Transport Gratuit
Parchet triplustratificat Stejar Tundra White Matt 3S
157,00 RON
 MP
  • Colectie: Polarwood
  • Transport inclus oriunde in tara

Distribuie produs

Producator: Karelia Upofloor Finlanda

Grosimea parchetului: 14 mm

Tipul lamelei: 3 Strip

Selectia lemnului: Natur

Finisaj: parchetul este finisat cu 5 straturi de lac tratat UV

Dimensiuni: 14 x 188 x 2266 mm

Stratul nobil: 3,5mm stejar

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,9 – 3,7

Sistem de imbinare:  ProfiLoc 5G.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Impachetare: 3,41 mp/pachet;  26kg

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala


Baituirea ofera lemnului culori noi si autentice. Aceasta nu mascheaza personalitatea lemnului, oferindu-i o stralucire unica.
Baituirea adauga condimentatie decoratiunilor interioare prin intermediul culorilor sale unice. Colectia Karelia Spice ofera Stejar Black Pepper sau galben-maroniu Stejar Curry, maro pal, Stejar Cinnamon, gri pal Stejar Rock Salt sau gri închis Stejar oregano. Alte familii de produse includ Stejar Vanilla Mat, tratat cu lac alb mat si Frasin Vanilla Mat.
Suprafetele sunt la fel de mate ca si cele tratate cu ulei alb din gama Arctic, doar ca tratamentul cu lac creste rezistenta la uzura.

Prin finisarea cu lac multistrat parchetul Karelia capata un strat protector de mare performanta, acesta îi ofera rezistenta pe termen lung la uzura si ii conserva aspectul initial.
Placile de parchet sunt finisate în fabrica, cu cinci straturi de poliuretan acrilic tratat UV, ce ofera durabilitate parchetului. Toate cele cinci învelisuri au proprietati diferite, completându-se între ele si oferind rezistenta la regim de trafic intens. Lacul utilizat de Karelia este foarte elastic, flexându-se la miscarile naturale ale lemnului, aceasta proprietate ofera durabilitate lacului.Finisarea UV este complet sigura, atât în timpul procesului de productie cât si a utilizarii parchetului, aceasta nu contine solventi sau formaldehide si nu emana substante periculoare pentru sanatate.

Procesul de fabricatie este astfel optimizat încât sa reduca impactul asupra mediului înconjurator si sa pastreze aspectul natural al lemnului.
La utilizarea placilor de parchet gata finisate, acesta este gata de folosire imediat dupa montaj. Parchetul lacuit este igienic si usor de curatat.

Produse asemanatoare

Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: 15 mm..
528,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Karelia
Producator: Karelia Upofloor FinlandaGrosimea parchetului: 15 mmTipul lamelei: 1 StripSelectia lemnului: CountryFinisaj: lac alb mat UVTratament: bizot 2 laturi, periat aspruDimensiuni: 15 x 187 x 2266 mmStratul nobil: 3,5mm stejarStratul suport: pin nordicDuritate Brinell: 2,9 – 3,7Sist..
368,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn...
475,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Da Capo include podele care variază de la cele luminoase pana la modele foarte inchise, unite prin aspectul lor foarte rustic. Acest aspect a fost obținut printr-o cantitate mare de lucrări manuale pe fiecare scândură.  Nodurile și fisurile natural  adaugă calitate suprafeței, ..
448,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: ..
528,00 RON