MENIU
Cos cumparaturi

Dusumea Stejar Dolomite

Dusumea Stejar Dolomite
Dusumea Stejar Dolomite
Dusumea Stejar Dolomite
Transport Gratuit
Dusumea Stejar Dolomite
Dusumea Stejar Dolomite
Dusumea Stejar Dolomite
Dusumea Stejar Dolomite
Parchet din lemn provenit din păduri exploatate responsabil din surse sustenabile. Citeste mai mult...
368,00 RON
 MP
  • Colectie: Light Collection
  • Transport inclus oriunde in tara

Distribuie produs

Producator: Karelia Upofloor Finlanda

Grosimea parchetului: 15 mm

Tipul lamelei: 1 Strip

Selectia lemnului: Country

Finisaj: lac alb mat UV

Tratament: bizot 2 laturi, periat aspru

Dimensiuni: 15 x 187 x 2266 mm

Stratul nobil: 3,5mm stejar

Stratul suport: pin nordic

Duritate Brinell: 2,9 – 3,7

Sistem de imbinare:  ProfiLoc 5G.

Montaj: flotant prin sistemul dublu-click sau prin lipire

Reconditionare: se poate slefui de 2-3 ori

Impachetare: 2,54 mp/pachet;  20kg

Recomandat pentru incalzirea prin pardoseala

Produse asemanatoare

Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: 15 mm..
558,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Grande este ideală pentru cei care caută o podea cu aspect traditional “de scândură”, în dimensiuni care anterior nu erau disponibile într-un format modern cu mai multe straturi. Colecția include o varietate de stiluri și variații de culori, pentru cele mai ambițioase amenajări interioa..
495,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Founders  aduce un omagiu membrilor pionieri ai familiei fondatoare Kährs. O suprafață puternic periată, razuită manual, îmbunătățită cu un finisaj de ulei natural îmbunătățește textura lemnului - reflectând dedicația maeștrilor de a păstra frumusețea naturală a podelelor din lemn...
566,00 RON
Producător: Kahrs
Colecția Da Capo include podele care variază de la cele luminoase pana la modele foarte inchise, unite prin aspectul lor foarte rustic. Acest aspect a fost obținut printr-o cantitate mare de lucrări manuale pe fiecare scândură.  Nodurile și fisurile natural  adaugă calitate suprafeței, ..
570,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Smaland este compusa din placi de stejar special alese cu mult caracter, tratate individual pe baza compoziției lor unice de noduri, grăunți și fisuri. Rezultatul este o podea plină de viață și bogată, cu un aspect mat și senzație naturală.Producator: Kahrs SuediaGrosimea parchetului: ..
558,00 RON
Producător: Kahrs
Colectia Artizan - pardoseli artistice de ultimă oră, bazate pe caracterul unic al stejarului, în combinație cu măiestria extrema. Podelele au un aspect contemporan, combinat cu farmecul vremurilor trecute. Gama de culori se întinde de la alb mai pal până aproape negru.Producator: Kahrs SuediaG..
417,00 RON
Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.